OUMAN EH-800 B

Tuotenro: EH-800 B

Varastossa
voidaan lähettää 2-4 päivän kuluessa

555,00 €
648,30


Tuotekuvaus

 
 

OUMAN EH-800 B - älykäs lämmönsäädin omakotitaloihin

Ouman on kehittänyt uuden sukupolven pientalon lämmönsäätöjärjestelmän, OUMAN EH-800B:n. Tuotekehitystyö on pohjautunut pitkäaikaiseen kokemukseen ja asiakaspalautteeseen, jota Oumanilla on jo yli 20 vuoden ajalta. Ouman EH-800B soveltuu vesikeskuslämmitteisiin taloihin. Lämmönlähde voi olla mikä tahansa; öljy, sähkö, pelletti, aurinko, kaukolämpö jne. Lämmönsäädin säästää energiaa ja lisää asumismukavuutta. Energian säästö perustuu siihen, että lämmitysjärjestelmään menevän veden lämpötila on juuri lämmitystarvetta vastaava. Yhden asteen muutos huonelämpötilassa merkitsee noin 5% energiankulutuksessa.
Ouman EH-800B:ssa on uuden tyyppinen säätöalgoritmi, joka huomioi entistä paremmin seinä- ja lattiarakenteista johtuvia viiveitä. Sen avulla saavutetaan tasaisempi huonelämpö muuttuvissa sääolosuhteissa. Erityisesti lattialämmitystaloissa uusi säätötapa parantaa säätötulosta merkittävästi.
 

EH-800B-malli eroaa EH-800 mallista niin, että sitä ei voi liittää internetiin tai lähiverkkoon, eikä siinä ole RJ45-1-liityntää. Muilta osin EH-800B on sama laite kuin EH-800.

Katso:

Esite EH 800

Käyttöohje

Katsoppa miten helppo asentaa itse

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lämmön säätimet, Varaosat