NIRA 9 KÄSIPUMPPU 1½" LAIPOIN,

Tuotenro: 1121
336,50


Käytettävissä olevat toimitustavat: Posti, Express Perillä seuraavanapäivänä Klo 14:00 mennessä

Nira 9 1½" käsipumppu nitriilitiivisteillä

       Tekniset tiedot

 

Materiaali Silumiini valu, teräs, ruostumaton teräs, nitriilikumi
Soveltuvuus Vesi, öljy, polttoöljy, diesel, glykooli
Pakkaskestävyys -15C
Paino 5,8 kg
Pakkaus muovipakkaus
Imukorkeus 4 m ilman pohjaventtiiliä, pohjaventtiilin kanssa 8 m.
Tuotto 60L /min
Paine 1 bar
Valmistusmaa Suomi

Esite

Tuotekuvaus

Nira 9 nitriilitiivistein soveltuu muun muassa dieselin, öljyjen ja veden pumppaamiseen. Pumppua on saatavissa myös Viton tiivisteillä, jolloin se soveltuu esimerkiksi bensiinille. Pumppu on pääosin ruostumaton, mutta pumpun sisällä oleva keinuvivusto voi ruostua, mikä on otettava huomioon, jos pumppua haluaa käyttää veden pumppaamiseen. Pumppua ei suositella juomavedelle, sillä pumppu ei tyhjene käytön jälkeen itsestään, vaan vesi jää pumpun sisälle seisomaan. Tämän vuoksi vesipumppukäytössä oleva pumppu pitää muistaa tyhjentää ennen pakkasten tuloa, jos pumppu on tiloissa, missä on jäätymisvaara.

Pumpun nostokorkeus on 4 metriä ilman pohjaventtiiliä, ja pohjaventtiiliä käytettäessä 8 metriä. Pumppua asennettaessa huomioi, että imuputken pituus vaikuttaa pumpun max. imukorkeuteen, 10 m imuputkea vaakatasossa pienentää imukorkeutta n. 1 m. Imuputkena käytetään tavallisesti 32 mm tai 40 mm putkea, jonka päähän pohjaventtiili asennetaan. Puutarhaletkutyyppinen putki ei sovellu imuputkeksi, koska se on liian pehmeää ja pumpun tuottama imu vetää letkun litteäksi.

Tässä pumpussa laippojen sisäkierre on 1 1/2", mutta pumppua on saatavissa myös 1 1/4" kierrelaipolla (tuotekoodi 1120).

Nira 9 kestää hetkellisesti n. 3 bar paineen. Pumppua ei saa asentaa verkkoon, jossa se on jatkuvasti paineen alaisena. Kun pumppu liitetään polttoainesäiliöön, varmista ettei säiliö pääse tyhjenemään itsestään (lappoilmiö

Selaa tätä tuoteryhmää: Pihakaivopumput